A la carte

 

 

download ons menu januari – februari 2018

 

voorgerechten

langoustines
gegrild / kruidenboter / limoen
25
sint-jacobsvrucht
curry / appel / sjalot / wortel
22
noordzeegarnalen
in vier kleine gerechtjes / een soepje / een salade / gegratineerd / een kroketje
22
kalfszwezerik & ganzenlever
in een millefeuille / krokante ravioli van confit van eend / esdoornsiroop
24
"bouillabaisse"
brandade van kabeljauw / kokkels / garnalen / jus van garnalen / kerstomaat / koolrabi / crouton
18

 

 

lijngevangen zeebaars
noordzeegarnalen / prei / koolrabi
33
noordzeetong
klassiek gebraden / hoeveboter / garnalen
31
tarbotmoot
aan de graat gegrild / sabayon van tierenteynmosterd / shii-taképaddenstoelen
41

 

 

iers angus rund
filet pur / kroket van ossenstaart / pommes Pont Neuf / sjalot / rode wijn / paddenstoel
31
ibericovarken
filet van ibericovarken / zoete aardappel / schorseneer / sjalot / kroket van appel en beuling
29
franse hoeveduif
borstfilet natuur gebraden / boutjes gekonfijt / jonge erwtjes / kropsla / paddenstoelen / aardappelconfit
32

 

Heeft u een allergie? Meld het ons!

 

  Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk om voor één van onze menu’s te kiezen