A la carte

 

 

download ons menu en kaart van 6 september – 15 oktober 2017

voorgerechten

langoustines
gegrild / kruidenboter / limoen
25
sint-jacobsvrucht
peterselie / cocosboontjes / crumble van gerookte look
22
noordzeegarnalen
in vier kleine gerechtjes / een soepje / een salade / gegratineerd / een kroketje
22
kalfszwezerik & ganzenlever
in een millefeuille / krokante ravioli van confit van eend / esdoornsiroop
24
"bouillabaisse"
brandade van kabeljauw / kokkels / garnalen / jus van garnalen / kerstomaat / koolrabi / crouton
18

 

 

lijngevangen zeebaars
chorizoboter / waterkers / linzensalade
33
noordzeetong
klassiek gebraden / hoeveboter / garnalen
31
tarbotmoot
aan de graat gegrild / sabayon van tierenteynmosterd / shii-taképaddenstoelen
41

 

 

iers angus rund
filet pur / kroket van ossenstaart / pommes Pont Neuf / sjalot / rode wijn / paddenstoel
31
lam
groene asperges / spinazie / gekonfijte aardappel
30
hoeveduif
borstfilet natuur gebraden / boutjes gekonfijt /kropsla / jonge erwtjes / kroketje van doperwtjes
32

 

Heeft u een allergie? Meld het ons!

 

  Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk om voor één van onze menu’s te kiezen