A la carte

 

 

 

download onze en menu’s en kaart van oktober – november 17

download ons menu van november – december 17

voorgerechten

langoustines
gegrild / kruidenboter / limoen
25
sint-jacobsvrucht
bloemkool / pickles / bitterbal van varkenspoot
22
noordzeegarnalen
in vier kleine gerechtjes / een soepje / een salade / gegratineerd / een kroketje
22
kalfszwezerik & ganzenlever
in een millefeuille / krokante ravioli van confit van eend / esdoornsiroop
24
"bouillabaisse"
brandade van kabeljauw / kokkels / garnalen / jus van garnalen / kerstomaat / koolrabi / crouton
18

 

 

lijngevangen zeebaars
bouillon / knolselder / ravioli / erwten
33
noordzeetong
klassiek gebraden / hoeveboter / garnalen
31
tarbotmoot
aan de graat gegrild / sabayon van tierenteynmosterd / shii-taképaddenstoelen
41

 

 

iers angus rund
filet pur / kroket van ossenstaart / pommes Pont Neuf / sjalot / rode wijn / paddenstoel
31
roodpootpatrijs
borstfilet natuur / boutje gekonfijt / butternutpompoen / witloof / crumble van chicorei
29
fazant
borstfilet natuur gebraden / kroketje van de bouten / spitskool / spek / mosterd
30
polderhaas
civet van hazenbout / knolgroente / zilverui
26

 

Heeft u een allergie? Meld het ons!

 

  Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk om voor één van onze menu’s te kiezen