gansrijdersmenu & degustatiemenu

download ons menu voor april

download ons menu mei – juni 2018

 

menu lente  2018

van 28 maart tot 29 april

 

rund
tartaar van rund / Thaise vinaigrette / lentegroen

kabeljauw
brandade / asperges / spinazie

hoevekip & kreeft
peultjes / wortel / dashi / amandel

lam
lamskroontje / lamsschouder / kroket van lamsstoverij / asperges / daslook / krieltjes

of visvangst van de dag
spinazie / sjalot / tomaat / gekonfijte paprikadrie bereidingen van bloemkool / sabayon van pickles

kaas
onze kar met kazen van Michel van Tricht ( kaas ipv dessert + 5 € )

“soes”
vanilleroom / chocolade / vanille-ijs

 

 

3 gangen 39  / wijnen 19 / dessertwijn 7

rund of kabeljauw / lam of vis  / “soes” of kaas ( + 5 € )

4 gangen 52 / wijnen 23 / dessertwijn 7

menu 3 gangen  + hoevekip & kreeft

5 gangen  62 /  wijnen 27 / dessertwijn 7

rund / kabeljauw / hoevekip & kreeft / lam of vis  / “soes” of kaas ( + 5 € )

6 gangen 70 / wijnen  27 / dessertwijn 7 

menu 5 gangen met kaas & dessert

 

  • Vanaf 8 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.
  • Wijzigingen in het menu kunnen in rekening gebracht worden.
  • Wij houden graag rekening met allergieën als ze op voorhand gemeld worden.
  • Vanaf 14 personen vragen wij om de keuzes in het menu op voorhand door te geven.