maandmenu

 

 

klik hier en bekijk ons menu van maart – april

klik hier en bekijk ons menu april – mei

klik hier en bekijk ons menu juni

 

menu lente  2019

van 20 maart tot 21 april

 

pulpo
gerookte paling / jonge aardappel / gazpacho

sint-jacobsvrucht
peterseliewortel / kroketje van varkenspoot

kalfszwezerik
krokante ravioli van gekonfijte eend / asperges

kalfsrug
crème van doperwtjes / broccoli / tuinbonen

of visvangst van de dag
venkel / doperwt / tuinbonen / daslook / garnalenjus

kaas
onze kar met kazen van Michel van Tricht ( kaas ipv dessert + 5 € )

chocolade & koffie
mousse van koffie en blonde chocolade / biscuit en ijs van pure chocolade

 

 

3 gangen 39  / wijnen 19 / dessertwijn 7

pulpo of sint-jacobsvrucht / kalf of vis / chocolade of kaas ( + 5 € )

*4 gangen 52 / wijnen 23 / dessertwijn 7

menu 3 gangen  + * kalfszwezerik

5 gangen  62 /  wijnen 27 / dessertwijn 7

pulpo / sint-jacobsvrucht / kalfszwezerik / kalf of vis / chocolade of kaas ( + 5 € )

6 gangen 70 / wijnen  27 / dessertwijn 7 

menu 5 gangen met kaas & dessert

 

  • Vanaf 8 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.
  • Wijzigingen in het menu kunnen in rekening gebracht worden.
  • Wij houden graag rekening met allergieën als ze op voorhand gemeld worden.
  • Vanaf 14 personen vragen wij om de keuzes in het menu op voorhand door te geven.

 

 

schrijf u in op onze nieuwsbrief