maandmenu

 

download ons menu van oktober – november

download ons menu van november – December

 

menu najaar  2018

van 10 oktober tot 18 november

 

eend
gerookte eendenborst / rillettes van eendenbout / rode biet / paddenstoel / vijgencoulis

sint-jacobsvrucht
hummus van pompoen / elixer d’anvers

* noordzeetong
gegrilde avocado / pompelmoes / garnalen

roodpootpatrijs
peer / zwarte peper / grollen / witloof / zoete aardappel

of visvangst van de dag
witloof / schorseneer / spek / aardpeer

of polderhaas ( + 7 € )
spitskool / spek / kweepeer / mosterd

kaas
onze kar met kazen van Michel van Tricht ( kaas ipv dessert + 5 € )

javanais
gekonfijte banaan / hazelnoot / gezouten karamel

 

 

3 gangen 39  / wijnen 19 / dessertwijn 7

eend of sint-jacobsvrucht / patrijs of vis of polderhaas ( + 7 € )  / javanais of kaas ( + 5 € )

*4 gangen 52 / wijnen 23 / dessertwijn 7

menu 3 gangen  + * noordzeetong

5 gangen  62 /  wijnen 27 / dessertwijn 7

eend / sint-jacobsvrucht / noordzeetong / patrijs of vis of polderhaas ( + 7 € ) / javanais of kaas ( + 5 € )

6 gangen 70 / wijnen  27 / dessertwijn 7 

menu 5 gangen met kaas & dessert

 

  • Vanaf 8 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.
  • Wijzigingen in het menu kunnen in rekening gebracht worden.
  • Wij houden graag rekening met allergieën als ze op voorhand gemeld worden.
  • Vanaf 14 personen vragen wij om de keuzes in het menu op voorhand door te geven.

 

 

schrijf u in op onze nieuwsbrief