maandmenu

 

klik hier en bekijk onze kaart

klik hier en bekijk ons menu tot 15 maart

 

gansrijdersmenu

3 gangen 40 / wijnen tot het hoofdgerecht 19

4 gangen met beide voorgerechten 52 / wijnen tot het hoofdgerecht 23

 

gerookte zalm en paling
sushi van groene asperge / gerookte paling / kroket van gerookte zalm / haringkaviaar / zeekraal

of sint-jacobsvrucht ( suppl 5 € )
eendenlever / enoki / tuinboontjes / bouillon

 

visvangst van de dag
salsa van tomaat / groene boontjes / emulsie van burrata

of black angus
filet pur / ossenstaart / rode wijn / sjalot / spitskool / jonge ui

 

tiramisu
advocaat / elexir d’anvers / madeleine / vanille-ijs

of kaas ( suppl 5 € )
onze kar met kazen van kaasmeester van Tricht

 

 

degustatiemenu

5 gangen 62 / wijnen tot het hoofdgerecht 27

6 gangen met kaas en dessert 70 / wijnen tot het hoofdgerecht 27

 

gerookte zalm en paling
sushi van groene asperge / gerookte paling / kroket van gerookte zalm / haringkaviaar / zeekraal

tarbot
salsa van tomaat / groene boontjes / emulsie van burrata

sint-jacobsvrucht
eendenlever / enoki / tuinboontjes / bouillon

black angus
filet pur / ossenstaart / rode wijn / sjalot / spitskool / jonge ui

tiramisu
advocaat / elexir d’anvers / madeleine / vanille-ijs

of kaas ( suppl 5 € )
onze kar met kazen van kaasmeester van Tricht

 

  • Vanaf 7 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.
  • Wijzigingen in het menu kunnen in rekening gebracht worden.
  • Wij houden graag rekening met allergieën als ze op voorhand gemeld worden.
  • Vanaf 12 personen vragen wij om de keuzes in het menu op voorhand door te geven.

schrijf u in op onze nieuwsbrief