gansrijdersmenu & degustatiemenu

 

download ons menu januari – februari 2018

download ons menu van februari – maart

 

menu winter  2018

van 10 januari tot 18 februari

 

konijn
terrine van konijn / pruimen / aubergine / noten

 

rode poon
minestrone / coco boontjes / parmezaan

 

noordzeegarnalen
prei / mozzarella / koolrabi

 

ibericovarken
zoete aardappel / schorseneer / sjalot / kroket van beuling en appel

of visvangst van de dag
curry / appel / sjalot / wortel

 

kaas
onze kar met kazen van Michel van Tricht ( kaas ipv dessert + 5 € )

 

“tiramisu”
mascarpone / amaretto / witte chocolade / mokka

 

 

3 gangen € 37  / aangepaste wijnen € 19 ( dessertwijn + 7 € )

konijn of zeebarbeel / ibericovarken of vis  / “tiramisu” ( kaas ipv dessert + 5 € )

 

4 gangen € 49 / aangepaste wijnen € 23 ( dessertwijn + 7 € )

menu 3 gangen  + noordzeegarnalen

 

5 gangen € 59 /  aangepaste wijnen € 27 ( dessertwijn + 7 € )

konijn / zeebarbeel / garnalen /ibericovarken of vis / “tiramisu” ( kaas + 5 € )

 

6 gangen € 67 / aangepaste € wijnen € 29 ( dessertwijn + 7 € )

menu 5 gangen + kaas & dessert