gansrijdersmenu & degustatiemenu

 

download ons menu van oktober – november 2017

download ons menu van november – december 17

 

menu herst  2017

18 oktober – 19 november

 

tartaar van zeebaars
krielaardappel / gerookte paling / zure room / dille

 

buikspek
in een soepje / ravioli / knolselder / erwten

 

kalfszwezerik
gekonfijte kalfsschenkel / wortel / zwarte bes

 

roodpootpatrijs
butternutpompoen / witloof / crumble van chicorei

of visvangst van de dag
choucroute van raapjes / witloof / kruidenboter

 

kaas
onze kar met kazen van Michel van Tricht ( kaas ipv dessert + 5 € )

of chocolade & karamel
crème brulée van chocolade / mousse van trappist / ijs van karamel / boekweit

 

 

gansrijdersmenu

3 gangen € 37 / aangepaste wijnen € 19 ( dessertwijn + 7 € )

zeebaars of buikspek / patrijs of vis  / chocolade & karamel ( kaas ipv dessert + 5 € )

4 gangen € 49 / aangepaste wijnen € 23 ( dessertwijn + 7 € )

menu 3 gangen  + kalfszwezerik

 

degustatiemenu

5 gangen € 59 /  aangepaste wijnen € 27 ( dessertwijn + 7 € )

zeebaars / buikspek / kalfszwezerik / patrijs of vis / chocolade & karamel ( kaas ipv dessert + 5 € )

6 gangen € 67 / aangepaste € wijnen € 29 ( dessertwijn + 7 € )

menu 5 gangen + kaas & dessert