maandmenu

 

klik hier en bekijk onze kaart

klik hier en bekijk onze menu’s van 9 januari tot 8 februari

klik hier en bekijk ons menu van februari – maart 20

 

gansrijdersmenu

3 gangen 40 / wijnen tot het hoofdgerecht 19

4 gangen met beide voorgerechten 52 / wijnen tot het hoofdgerecht 23

 

tonijn
tataki van tonijn / paprika / tom yum / tempura van oester

of kreeft ( suppl 5 € )
ravioli van kreeft / spinazie / kreeftenbisque

 

visvangst van de dag
broccoli / pesto / koriander / parmezaan

of hoevekip uit de landes
borstfilet / wortel / schorseneer / spekjes / vol-au-vent van de bouten

 

kokos
panna cotta van kokos / mousse van chocolade / ijs van passievrucht / sesam

of kaas ( suppl 5 € )
onze kar met kazen van kaasmeester van Tricht

 

 

degustatiemenu

5 gangen 62 / wijnen tot het hoofdgerecht 27

6 gangen met kaas en dessert 70 / wijnen tot het hoofdgerecht 27

 

tonijn
tataki van tonijn / paprika / tom yum / tempura van oester

kreeft
ravioli van kreeft / spinazie / kreeftenbisque

sint-jacobsvrucht
broccoli / pesto / koriander / parmezaan

hoevekip uit de landes ( kan vervangen worden door vis )
borstfilet / Worte / schorseneer / spekjes / vol-au-vent van de bouten

kokos
panna cotta van kokos / mousse van chocolade / ijs van passievrucht / sesam

of kaas ( suppl 5 € )
onze kar met kazen van kaasmeester van Tricht

 

  • Vanaf 7 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.
  • Wijzigingen in het menu kunnen in rekening gebracht worden.
  • Wij houden graag rekening met allergieën als ze op voorhand gemeld worden.
  • Vanaf 12 personen vragen wij om de keuzes in het menu op voorhand door te geven.

schrijf u in op onze nieuwsbrief