maandmenu

 

klik hier en bekijk onze kaart

klik hier en bekijk ons menu september – oktober 20

klik hier en bekijk ons menu van oktober – november

 

gansrijdersmenu

3 gangen 42 / wijnen tot het hoofdgerecht 19

4 gangen met beide voorgerechten 52 / wijnen tot het hoofdgerecht 23

 

eendenlever en gerookte paling ( suppl 5 € in 3-gangenmenu )
in een terrine / Pedro Ximenez / gekonfijte appel

of garnalen
prei / pompoen / mozarella

 

visvangst van de dag
spinazie / octopus / kappers

of roodpootpatrijs ( tot 13 september wilde eend )
knolselder / pastinaak / kweepeer / hazelnoot

 

frambozen
witte chocolade / sorbet / kletskop

of kaas ( suppl 5 € )
maak een keuze uit onze kaaskaart met gerijpte kazen van kaasmeester van Tricht

 

 

degustatiemenu

5 gangen 62 / wijnen tot het hoofdgerecht 27

6 gangen met kaas en dessert 70 / wijnen tot het hoofdgerecht 27

 

eendenlever en gerookte paling
in een terrine / Pedro Ximenez / gekonfijte appel

garnalen
prei / pompoen / mozarella

sint-jacobsvrucht
spinazie / octopus / kappers

roodpootpatrijs ( tot 13 september wilde eend )
knolselder / pastinaak / kweepeer / hazelnoot

kaas ( kaas ipv dessert in 5-gangenmenu suppl 5 € )
maak een keuze uit onze kaaskaart met gerijpte kazen van kaasmeester van Tricht

frambozen
witte chocolade / sorbet / kletskop

 

  • Vanaf 7 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.
  • Wijzigingen in het menu kunnen in rekening gebracht worden.
  • Wij houden graag rekening met allergieën als ze op voorhand gemeld worden.
  • Vanaf 12 personen vragen wij om de keuzes in het menu op voorhand door te geven.

schrijf u in op onze nieuwsbrief