gansrijdersmenu & degustatiemenu

menu augustus 2017

menu september – oktober 2017

 

menu zomer  2017

27 juli – 3 september

 

maatjesharing
appel / erwten / radijs / elixir d’anvers

 

“bouillabaisse”
brandade van kabeljauw / kokkels / garnalen / jus van garnalen / kerstomaat / koolrabi / crouton

 

zeebaars
peterselie / cocosboontjes / crumble van gerookte look

 

mechelse koekoek
krokante van vol-au-vent / groene asperges / spinazie

of visvangst van de dag
chorizoboter / waterkers / linzensalade

 

kaas
onze kar met kazen van Michel van Tricht ( kaas ipv dessert + 5 € )

of pannenkoekje
gevuld / gekarameliseerd / witte chocolade / ijs van griotten

 

 

gansrijdersmenu

3 gangen € 37 / aangepaste wijnen € 19 ( dessertwijn + 7 € )

maatjes of bouillabaisse / Mechelse koekoek of vis  / pannenkoekje ( kaas ipv dessert + 5 € )

4 gangen € 49 / aangepaste wijnen € 23 ( dessertwijn + 7 € )

menu 3 gangen  + zeebaars

 

degustatiemenu

5 gangen € 59 /  aangepaste wijnen € 27 ( dessertwijn + 7 € )

maatjes / bouillabaisse / zeebaars / mechelse koekoek of vis / pannenkoekje ( kaas ipv dessert + 5 € )

6 gangen € 67 / aangepaste € wijnen € 29 ( dessertwijn + 7 € )

menu 5 gangen + kaas & dessert