Restaurant

frenchFlag

Het Reigershof is gelegen in Berendrecht, een groene oase in het Antwerpse havengebied. De dreef voor het restaurant leidt u naar het reigersbos met zijn reigerkolonie, het kasteel met bijbehorende hoeve en de oude Berendrechtse dijk. Van hieruit is het heerlijk wandelen, nu eens volop in de natuur, dan weer naast de Schelde-Rijnverbinding met zicht op de havenindustrie. Van een contrast gesproken!

Waar nu het Reigershof is, was vroeger een smidse met staminee “de tramstatie”. Hier kon men een pintje drinken terwijl de smid zijn werk deed of in afwachting van de “boerentram” naar Antwerpen.

Na talloze verbouwingen is het geheel herschapen in een gastronomisch restaurant.  In een warm en sfeervol kader kan u genieten van de eigentijdse, seizoensgebonden gerechten van Werner Robbens, altijd met een persoonlijke toets en verrijkt met kruiden uit eigen tuin.

Voor een gezelschap van 12 tot 25 personen is er een apart zaaltje met tuin en terras.

Echtgenote Els is sommelier en adviseert u graag in uw keuze uit de uitgebreide wijnkaart met wijnen uit alle windstreken.

De chef heeft een voorliefde voor visbereidingen, asperges, wild…: nu eens klassiek, dan weer met een zuiders of oosters accent, maar steeds verrassend.

Voor wie zijn keuze uit de steeds wisselende kaart niet kan maken, zijn er natuurlijk nog de aanlokkelijke menuvoorstellen: het vijfgangen degustatiemenu, een driegangen keuzemenu en van woensdag tot vrijdag het marktmenu.