A la carte

Reigershof Menu a la carte (pdf)

M E N U O K T O B E R 2 0 2 2
——————————————-

VOORGERECHT

Handgepelde noordzeegarnalen / een soepje / een salade / gegratineerd / kroketje €25
Langoustines
/ gegrild / kruidenboter / limoen €32
Sint-Jacobsvrucht
/ warmoes / gebrande ui €28
Kalfszwezerik & ganzenlever
/ millefeuille / gekonfijte eend €29
Tartare van rund
/ truffelkaviaar / creme van knolselder €28
+ suppl van verse zwarte truffel
€5

UIT DE ZEE EN VAN HET LAND

Noordzeetong / klassiek gebraden / hoeveboter / garnalen dagprijs
Tarbotmoot
/ op de graat gegaard / mousseline met graanmosterd. €49
Black Agnus
/ filet pur / kroketje van merg / bearnaise / pont neuf €39
Roodpoot patrijs
/ knolgroenten / boutje zacht gegaard. €32
Duif van Anjou
/ filet van de borst / boutje gekonfijt / shi take / doperwt €36

DESSERTS

Kaas / keuze uit ons assortiment van kaasmeester Cheers Kapellen €16
Sabayon
/ cointreau / vers vanille – ijs €15
Dame blanche
/ chocolade / tuile €12
Chocolade
/ mango / kruim van koekjes €14
Pruim
/ yoghurt – ijs / amandel / caramel €14

 

schrijf u in op onze nieuwsbrief