maandmenu

 

 

klik hier en bekijk onze kaart

 

 

menu van 17 november tot 19 December

° 3 gangen 45 / wijnen t.e.m. het hoofdgerecht 20

°° 4 gangen met beide voorgerechten 57 / wijnen t.e.m. het hoofdgerecht 26

°°° 5 gangen met kaas én dessert 66 / wijnen t.e.m. het hoofdgerecht & bier bij kaas 31

 

° wildpastei
ganzenleverterrine / koolsla / bietjes / puree van vijgen

°° lotte ( lotte ipv wildpastei in 3-gangenmenu + 5 € )
escabeche van prei en wortel / tempura van venkel

° fazant 
borstfilet / kroketje van de bouten / witloof / butternut / paddenstoel                                                                                                                  of filet van polderhaas ( + 7 € )                                                                                                                                                                      of visvangst van de dag

°°° kaas ( kaas ipv dessert suppl 6 € )
onze kaaskar met gerijpte kazen van kaasmeester Van Tricht

° appel
hazelnoot / chocolade

 

bier bij kaas   5

dessertwijn bij kaas of dessert   7

 

 

  • Vanaf 7 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.
  • Wijzigingen in het menu kunnen in rekening gebracht worden.
  • Wij houden graag rekening met allergieën als ze op voorhand gemeld worden.
  • Vanaf 12 personen vragen wij om de keuzes in het menu op voorhand door te geven.

schrijf u in op onze nieuwsbrief