
Het Reigershof stelt voor…
Exclusieve wijnavonden waar verfijning en wijnpassie samenkomen.
Op 16 & 17 mei nodigen we je uit voor een gastronomisch diner met bijpassende topwijnen, zorgvuldig geselecteerd door Bruno Wolfs van Entrepôt du Vin.
Een unieke beleving voor liefhebbers van smaak, verhaal en elegantie. 🍷

Zeebaars & coquille | tomaat | groene appel
----------
Filet van Frans konijn | asperge | dragon | Elixir d’Anvers
----------
*Cappuccino van asperges | daslook
*Signature dish (als extra gang na of vervanging van de soep)
Kalfszwezerik & ganzenlever
gyoza van eendenbout | confit van ui
----------
Lam op 2 manieren | gebrande sjalot | confit aardappel
of visvangst van de dag | seizoensgarnituur
----------
Aardbei
yoghurt | vanille
Prijzen
Menu 5-gangen inclusief aperitief, aangepaste wijnen en dessertwijn €129
Signature dish (als extra gang na €21 of vervanging van de soep €14)
Kaasbordje in plaats van dessert suppl. €9
Menu met kaasbordje en dessert suppl. €14
Wanneer?
Vrijdag 16 mei en zaterdag 17 mei
vanaf 18u30





